7 intervenţii în week-end

0
537

Pompierii maramureşeni au intervenit la 7 situaţii de urgenţă în week-end-ul care tocmai s-a încheiat. Vineri, 21 august, militarii Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuş au lichidat un incendiu de vegetaţie uscată în localitatea Suciu de Sus.
În urma incendiului, au ars circa 2 hectare de vegetaţie, iar pentru lichidarea lui au dat o mînă de ajutor şi pompierii voluntari din localitate. Spre seară, tot vineri, echipajul de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri „Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a fost solicitat să intervină pentru descarcerarea unei persoane decedate în urma unui accident rutier, în localitatea Seini.
Sîmbătă, 22 august, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu izbucnit la un container de gunoi de pe strada Vasile Lucaciu. Au ars circa 800 de kg de deşeuri menajere. Tot militarii băimăreni au intervenit, spre după-amiază, pe strada Unirii la un incendiu de vegetaţie uscată în urma căruia a ars circa 1 hectar de vegetaţie. Spre seară, pompierii Detaşamentului ”Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare au lichidat un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Şindreşti. Flăcările au distrus 80 de metri pătraţi din acoperişul de lemn al casei, diverse obiecte de mobilier şi de îmbrăcăminte. La lichidarea incendiului au participat şi pompierii voluntari din localitate. O ultimă intervenţie a pompierilor băimăreni a fost duminică, 23 august, la un incendiu de vegetaţie uscată în Baia Mare. Au ars circa 300 de metri pătraţi de vegetaţie.
Medicii, paramedicii şi asistenţii SMURD au avut parte de 67 de situaţii de urgenţă, după cum urmează: SMURD Baia Mare – 35 de cazuri, Sighet – 11, Fărcaşa – 6, Târgu Lăpuş – 3, Vişeu de Sus – 6 şi Bogdan Vodă – 6 cazuri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.