La Onceşti au fost confiscate 2.000 de pachete cu ţigări

0
635

Luni, 7 septembrie, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş, s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 21.30, un echipaj al poliţiei de frontieră a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localităţii Onceşti, un autoturism marca Opel, cu număr de înmatriculare specific Franţei.
Conducătorul auto a ignorat semnalele efectuate de către poliţiştii de frontieră continuîndu-şi deplasarea în mare viteză, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea maşinii, care a fost blocată după aproximativ 300 de metri. În acel moment, şoferul a ieşit din autoturism şi a încercat să fugă, însă a fost reţinut.
La controlul efectuat asupra maşinii, în portbagajul acesteia, au fost descoperite 4 colete, care conţineau cantitatea de 2.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 17.600 lei.
Conducătorul auto, identificat ca fiind Gheorghe A., de 37 ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş, este cercetat pentru săvîrşirea infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vînzarea bunurilor sau a mărfurilor, care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscînd că acestea provin din contrabandă sau sînt destinate săvîrşirii acesteia, la finalizarea cazului urmînd a se lua măsurile legale ce se impun.
Totodată, autoturismul folosit la activitatea infracţională a fost indisponibilizat pînă la finalizarea cercetărilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.