Moment aniversar. Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş – 25 de ani de activitate

0
615

Ieri, 18 septembrie, la Complexul Mara din Baia Mare, a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a Camerei de Comerţ şi Industrie Maramureş, organizată cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înfiinţare.
La evenimentul aniversar au participat ca invitaţi: Excelenţa Sa dl. Viorel Moşan – Ambasa­dorul extraordinar şi plenipotenţiar al României în Belarus, Florin Vodiţă – secretar de stat în Ministerul Economiei, Comerţului şi Turismului, Camerele prietene din Ungaria, Ucraina şi România, Camera Naţională, conducerea judeţului – reprezentată de vicepreşedintele Emil Marinescu, Instituţia Prefectului – reprezentată de prefectul Anton Rohian, Primăria Municipiului Baia Mare – reprezentată de primarul Cătălin Cherecheş (foto), reprezentanţi ai instituţiilor deconcentrate din judeţ, parteneri şi colaboratori, membrii Comitetului de iniţiativă, membrii CCI MM, împreună cu Colegiul de Conducere, foşti şi actuali salariaţi ai camerei şi alţi invitaţi.
După cuvîntul de bun venit adresat participanţilor, Gheorghe MARCAŞ – preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Maramureş încă de la înfiinţare, a făcut o succintă prezentare a activităţii camerei în cei 25 de ani de existenţă, alocuţiune urmată de un film documentar. După ceremonia de înmînare a diplomelor, trofeelor şi distincţiilor, care au marcat evenimentul, şi recitalul Corului Armonia, a urmat un dejun oferit de preşedintele CCI MM.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.