Ţigări în valoare de 11.500 lei, confiscate la Crăciuneşti

0
500

Poliţiştii de frontieră din Sighetu Marmaţiei au desfăşurat o nouă acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate, oprind pentru control, pe raza localităţii Crăciuneşti, o autoutilitară, marca Peugeot, în care se aflau doi bărbaţi, conducătorul auto Csaba T., 31 de ani, şi, în calitate de pasager, Ioan T., 48 de ani, ambii domiciliaţi în judeţul Timiş.
Pe timpul controlului, poliţiştii de frontieră au observat, în pereţii laterali ai autoutilitarei şi în uşile spate, spaţii special amenajate în care se aflau ţigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii autoturismului, împreună cu persoanele în cauză, la sediul sectorului, în vederea efectuării unui control amănunţit. Astfel, au fost descoperite 1.300 de pachete cu ţigări, în valoare de 11.500 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.
Acum, cei doi bărbaţi sînt cercetaţi pentru săvîrşirea infracţiunii de contrabandă, iar autoturismul în cauză, în valoare de 6.600 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră. În continuare se fac cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi documentarea întregii activităţi infracţionale, urmînd ca, la final, să fie luate măsurile legale ce se impun.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.