În Piaţa Izvoare din Baia Mare Prinşi în flagrant cu 1.150 de pachete cu ţigări de contrabandă

0
515

Joi, 15 octombrie, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au acţionat în Piaţa Izvoare, din Baia Mare, pentru prevenirea şi combaterea contrabandei, a traficului şi comerţului ilicit cu ţigarete. Ei au identificat doi tineri care depozitau şi deţineau, în vederea comercializării, ţigări de contrabandă.
Aceştia au fost prinşi, în flagrant, având asupra lor, într-un caz 1.000 de pachete şi în celălalt caz, 150 de pachete, nefiscalizate corespunzător. Ţigările, în valoare totală de aproximativ 13.000 lei, au fost confiscate.
Faţă de bănuiţi, poliţiştii efectuează în continuare cercetări, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Furt clarificat şi prejudiciu recuperat de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6, Poliţia Rurală Sarasău, au identificat un bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat şi au recuperat în totalitate prejudiciul cauzat. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat, de 55 de ani, domiciliat în comuna Bistra, bănuit de comiterea unui furt din locuinţă.
În fapt, în noaptea de 13/14 octombrie a.c., bărbatul ar fi pătruns într-o casă nelocuită, din Bocicoiu Mare, de unde ar fi sustras mai multe bunuri electrice, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.000 lei. Poliţiştii au recuperat în totalitate bunurile şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Bănuiţi de furt. Doi tineri, din Chelinţa, au fost reţinuţi pentru 24 de ore

Poliţiştii Biroului de Poliţie Transporturi Maramureş s-au sesizat despre faptul că doi bărbaţi necunoscuţi au încercat să sustragă, prin violenţă, bunuri şi bani, de la două persoane care se deplasau cu trenul pe relaţia Baia Mare – Jibou. În urma activităţilor de investigare, în colaborare cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ulmeni, au fost identificaţi doi tineri, de 20 respectiv 30 de ani, din satul Chelinţa, oraş Ulmeni, bănuiţi de comiterea faptelor. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la furt calificat, complicitate la tentativă la furt calificat şi tentativă la tâlhărie calificată.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.