Topul firmelor maramureşene – ediţia 2015. Graiul Maramureşului – LOCUL I – întreprinderi mici, activităţi de editare a ziarelor –

0
2682

Eveniment central al celei de-a III-a ediţii a Zilelor firmelor maramureşene, „Topul Firmelor” s-a desfăşurat ieri, începînd cu ora 10, la Centrul de Instruire şi Marketing al Camerei de Comerţ şi Industrie din Baia Mare.
Topul a fost elaborat în baza bilanţurilor de venituri şi cheltuieli, de profit sau de pierderi, înregistrate şi raportate de societăţile comerciale în anul 2014. La 31 decembrie 2014, în Maramureş erau înmatriculate 20.450 persoane juridice şi 13.442 persoane fizice, din care active din punct de vedere juridic: 14.024 persoane juridice şi 12.745 persoane fizice.
Pentru a stabili firmele de top, s-au luat în considerare datele de bilanţ contabil pentru 11.916 societăţi comerciale care au depus aceste documente, reprezentînd 58,27% din firmele înregistrate în Registrul Comerţului (la 31 decembrie 2014) şi 84,97% din societăţile active din punct de vedere juridic.
pag1Aplicînd algoritmul, stabilit de comisia naţională a topului, dintre acestea, pe baza datelor de bilanţ, au fost selectate 113 societăţi, care au ocupat locurile 1, 2, şi 3, grupate pe domenii de activitate şi clase de mărime, în funcţie de numărul de salariaţi.
GRAIUL MARAMUREŞULUI s-a situat pe locul I, la categoria „întreprinderi mici”, domeniul „activităţi de editare a ziarelor”.
La ediţia din acest an au fost acordate şi 7 premii speciale:
• Managerul anului – Gabriel Răducu POP, Antrepriza Montaj Instalaţii – SA
• Femeia manager a anului – Pamela POP, Eaton Electro Producţie-SRL
P1070327• Cel mai tînăr manager – Andrei Vasile LAZĂR, Cow Center-SRL
• Cel mai mare exportator din judeţ – Eaton Electro Producţie-SRL
• Exportatorul anului 2014 cu capital autohton – Aramis Invest-SRL
• Investiţia  anului – Grupul Aramis
• Premiul pentru Responsabilitate Socială – Electro Sistem-SRL.
Vom reveni cu detalii despre locul ocupat de cele 113 societăţi comerciale aflate în acest top.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.