„Povestirile unui maramureşean”, de Petru Racolţa – lansate în Baia Mare

0
747

În plăcuta atmosferă oferită de librăria „Cartea românească”, unul dintre colaboratorii „Graiului”, epigramistul seinean şi de acum scriitorul Petru Racolţa a retrăit emoţiile lansării la a doua sa carte de proză.
Alături de autor au fost: familia sa, doamnele librărese (Stela Nechita, Ana Codreanu şi Elisabeta Moldovan), Viorica Găinariu-Tazlău şi Aurel Radu (epigramişti şi ei), prieteni ai autorului şi ai cărţilor sale. Au elogiat momentul şi personalitatea scriitorului seinean: gazda Ana Codreanu („Maralibris” are 11 librării în Baia Mare!) şi scriitoarea Viorica-Găinariu-Tazlău. Volumul a fost prefaţat de dr. Nicoară Mihali.
Epigramist vechi, autor al unei cărţi de poveşti pentru copii, blogger, un excelent jucător de şah, Petru Racolţa vine acum în faţa publicului cu o carte de povestiri. Pătruns de noutatea momentului de a-şi lansa cartea în reşedinţa de judeţ, la cea mai frumoasă librărie din Baia Mare, autorul a spus că între cărţi se simte ca acasă şi dorinţa de a continua să scrie reînvie. Prin creaţie, simte că trăieşte mai intens, gîndeşte şi se poate bucura de viaţă. Mărturisind că se călăuzeşte după principiul „Uită-te la cei din faţa ta”, autorul a dat de înţeles că este pregătit pentru noi provocări în ale scrisului şi lucrează deja la o nouă carte de literatură.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.