Ionuţ Marta, noul director general al Clubului Sportiv Minaur

0
635

În urma concursului pentru ocuparea funcţiei contractuale de conducere organizat în data de 31 octombrie la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare, Ionuţ Marta a fost declarat admis în funcţia de director general al Clubului Sportiv Minaur Baia Mare. Ionuţ Marta va ocupa această funcţie înlocuindu-l pe Vasile Viman, al cărui mandat a fost valabil pînă în momentul organizării concursului de director general.
“Noua postură reprezintă o responsabilitate imensă, aceea de a aduce noul club de drept public CS Minaur la un alt nivel, respectiv revenirea în elita handbalului românesc şi internaţional. Vreau să mulţumesc domnului Vasile Viman pentru poate cea mai grea perioadă din existenţa clubului, cea de formare a unor echipe şi pornire propriu-zisă a activităţii handbalistice. Pe termen scurt, îmi propun îndeplinirea obiectivelor de performanţă stabilite la începutul campionatului, respectiv promovarea la echipa de handbal masculin şi ocuparea unuia dintre primele trei poziţii la echipa de handbal feminin. Pe termen lung, urmînd modelul handbalului nordic şi a formei de organizare a structurilor sportive din acea zonă, dorim să transformăm clubul într-unul cu stabilitate financiară, îmbinînd resursele financiare oferite de autorităţile locale cu aportul agenţilor economici medii, care să contribuie la ridicarea nivelului de performanţă. În intervalul de timp următor, îmi voi constitui o echipă managerială, oferind o importanţă sporită departamentului de marketing pentru a folosi la adevărata valoare brand-ul Minaur, responsabilizaţi fiind de trecutul echipelor băimărene”, a declarat Ionuţ Marta.

5 jocuri în următoarele 14 zile

Pentru cele două echipe ale Clubului Sportiv Minaur (handbal masculin şi hand­bal feminin) urmează o perioadă de două săptămîni în care vor disputa cinci meciuri (oficiale sau amicale).
Băieţii vor intra primii în joc, avînd programate două meciuri amicale în această săptămînă. Primul va fi azi, 3 noiembrie, începînd cu ora 17.00, adversară fiind CSM Satu Mare. Partida se va disputa în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare. A doua partidă va fi pe 4 noiembrie la Satu Mare, adversară fiind echipa de Liga Naţională a Politehnicii Timişoara. Miercuri, 9 noiembrie, începînd cu ora 18.00, CS Minaur va juca pe teren propriu împotriva Centrului Naţional de Excelenţă din Sighişoara, în cadrul etapei a şaptea din Divizia A.
Pentru echipa de hand­bal feminin, în următoarele 14 zile sînt programate două jocuri oficiale, ambele în Divizia A, seria B. Prima adversară va fi Crişul Chişineu-Criş, pe care o vom întîlni pe 4 noiembrie în Sala Polivalentă “Lascăr Pană”. Partida va începe de la ora 18.00. Al doilea joc oficial va fi pe 13 noiembrie, CS Minaur urmînd a se deplasa la Piteşti pentru a întîlni pe CS Dacia Mioveni. (minaur.ro)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.