Prins în flagrant când a furat o bicicletă

0
149

Duminică, la ora 17, echipajul de ordine publică care efectua serviciul de patrulare pe strada Vasile Alecsandri, din Baia Mare, a fost sesizat despre faptul că, unui bărbat i-a fost sustrasă bicicleta.
Partea vătămată a declarat că, pentru a intra într-o farmacie, pentru scurt timp, a lăsat bicicleta în afara imobilului, asigurată cu sistem antifurt la roata din faţă.
Poliţiştii au pornit imediat în căutarea hoţului iar pe baza semnalmentelor descrise de victimă poliţiştii au identificat un bărbat, care fugise de la locul faptei şi se ascundea între două imobile de pe strada Păşunii.
Cel în cauză a fost identificat în persoana unui sătmărean, în vârstă de 52 de ani. Bicicleta a fost recuperată şi restituită părţii vătămate.

Au fost recuperate două biciclete sustrase dintr-un garaj

În data de 31 octombrie, poliţiştii băimăreni au fost sesizaţi despre faptul că, în cursul nopţii anterioare, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-un garaj de pe strada Vlad Ţepeş. Partea vătămată a reclamat lipsa a două biciclete, valoarea prejudiciului fiind de 2.000 lei.
În urma activităţilor de investigare desfăşurate poliţiştii au identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Chelinţa, şi o tânără, de 19 ani, din Sălsig, bănuiţi de comiterea faptei.
Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate. În continuare se desfăşoară cercetări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor.

Contrabandă cu ţigări în trenurile de călători

Duminică, poliţiştii de la transporturi au acţionat pe trenurile de călători care circulă pe relaţia Sighetu Marmaţiei – Valea Vişeului şi Valea Vişeului – Vişeu de Jos, în Scopul identificării şi tragerii la răspundere a persoanelor care au îndeletniciri în domeniul contrabandei cu tutun.
Astfel, într-unul din trenuri a fost identificat un bărbat, de 58 de ani, din judeţul Covasna, care avea asupra sa 60 de pachete cu ţigări, fără documente legale.
Ţigările, în valoare de aproximativ 700 lei, au fost ridicate de poliţişti iar bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.