Discuţii despre referendum

1
134

În debutul şedinţei Consiliului Judeţean Maramureş de miercuri, 26 septembrie 2018, preotul Milan Bălan, consilier educaţional al Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului, a lansat un apel către maramureşeni să se prezinte în 6-7 octombrie la vot. Era de faţă şi Marius Sima, preşedintele Asociaţiei “Maramureş pentru Viaţă şi Familie”.
“Căsătoria este legătura dintre un bărbat şi o femeie, fără echivoc. Considerăm că orice acţiune potrivnică împotriva legii lui Dumnezeu va reprezenta o lepădare şi o rătăcire gravă de la doctrina şi morala creştină. Facem apel la dumneavoastră, deoarece sunteţi investiţi de alegători şi dorim să transmiteţi mesajul, e un mesaj comun către cei cu care aveţi contact”, a spus preotul Milan Bălan.
Şeful administraţiei judeţene, Gabriel Zetea, a întărit necesitatea ca românii să se prezinte în zilele de 6 şi 7 octombrie la referendumul pentru susţinerea familiei fireşti, cea dintre un bărbat şi o femeie.
“Şi noi, Consiliul Judeţean Maramureş, suntem interesaţi ca acest referendum să fie o reuşită, pentru că au fost atât de mulţi români care au susţinut acest demers… Cu două săptămâni în urmă, am pus la dispoziţia Coaliţiei pentru Familie o sală pentru organizarea unei mese rotunde pe această temă. La întâlnire au participat atât reprezentanţi ai autorităţilor locale, cât şi asociaţii civice şi instituţii descentralizate care susţin această modificare şi au înţeles importanţa demersului”, a spus Gabriel Zetea.

1 COMENTARIU

  1. Procreatia natiei noastre ca oameni si Romani este de mii de ani intre un barbat si o femeie.Tot ce se intampla in ziua de azi este o dementa totala,si acele persoane 3000 000 care sustin casatoria intre doua sexe si totodata si infierea unui copil minor,ar trebui sa fie exilati pe o insula de canibali ca doar acolo se intampla tot felul de atrocitati.Rusine rusine Romanilor care voteaza homosexualitatea…

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.