Cupa Satelor – 16 octombrie, ședință cu reprezentanții echipelor

0
162

Marți, 16 octombrie, începînd cu ora 12.00, la sediul Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM) va avea loc o ședință cu reprezentan­ții echipelor înscrise în Cupa Satelor.
Bogdan Vodă, Recea, Ocna-Șugatag, Copalnic Mănăștur, Groșii Țibleșului, Mireșu Mare, Fărcașa, Băița de sub Codru, Șișești, Cicîrlău și Săcălășeni sînt localitățile din Maramureș care s-au înscris la această primă ediție a Cupei Satelor, o competiție națională destinată copiilor născuți după 1 ianuarie 2006 (Under 13) din satele și comunele din România. Proiectul Federației Române de Fotbal se derulează cu sprijinul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.
Din 1 octombrie 2018 pînă în 15 martie 2019, este programată etapa I, cea județeană. Echipele vor fi împărțite în grupe după criteriul geografic și se va juca în sistem turneu, fiecare cu fiecare, urmînd ca fiecare echipă înscrisă să găzduiască o etapă. Cîștigătoarele grupelor se vor întîlni într-un turneu final. Campioana județului se va califica la etapa regională (1 aprilie – 15 mai 2019). Maramureșul face parte din Zona 8, alături de județele Cluj, Bistrița-Năsăud, Sălaj, Bihor și Satu Mare. Locul I de la fiecare turneu zonal se va califica la etapa națională (25 mai – 10 iunie 2019).
Reprezentanții echipelor înscrise în Maramureș la Cupa Satelor sînt așteptați marți, 16 octombrie, începînd cu ora 12.00, la sediul AJFMM (Bulevardul Unirii nr. 11J, Baia Mare) pentru o ședință de lucru (stabilirea grupelor și a programului, prelucrarea regulamentului). Ședința va fi condusă de Emil Kemenes – președinte al Comisiei pentru Copii și Juniori din cadrul AJFMM.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.