Apel disperat al Centrului de Transfuzie Sanguină Maramureş! DONAŢI SÂNGE!

0
30

Stocurile de sânge scad dramatic de la o zi la alta, datorită consumului zilnic şi al numărului foarte mic de donatori. Zilnic, sute de pacienţi cu afecţiuni hematologice, oncologice grave, pacienţi care necesită intervenţii chirurgicale, victime ale accidentelor rutiere, mame, nou-născuţi, au nevoie de sânge! Donaţi sânge pentru ca toţi cei care au nevoie să aibă o şansă la viaţă!
Pentru a nu ajunge în impas, susțineți sănătatea şi viața comunității, donând sânge constant! – sună mesajul disperat al Centrului de Transfuzie Sanguină Maramureş.
Sunt încurajate şi aşteptate persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 şi 60 de ani, care consideră că au o stare de sănătate bună, indiferent de grupa sanguină şi Rh, să manifeste solidaritate față de semenii noştri, donând sânge voluntar!
Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureş mul­ţumeşte preoților din Protopopiatul Chioar care s-au mobilizat în număr mare şi au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureş, în urma acțiunii inițiate de părintele secretar Coza Ciprian. De asemenea, mulţumeşte tinerilor artişti talentați din Ucraina pentru picturile deosebite, realizate cu multă bucurie la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureş, Rotaract TEAM Baia Mare pentru că sunt mereu alături.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.