CS Marta Baia Mare – aur și argint la Campionatele Naționale

0
93

În perioada 1-4 august, Federația Română de Handbal a organizat turneul final al Campionatului Na­țional de beach handball, rezervat juniorilor.
Competiția s-a jucat la malul Mării Negre, pe o plajă din stațiunea Venus. Turneul s-a desfășurat la categoriile Juniori A masculin și feminin (sportivi născuți în anii 2000, 2001 și 2002), Juniori B masculin și feminin (2003 și mai mici).
În competiția feminină au jucat și două echipe ale Clubului Sportiv Marta Baia Mare – antrenori Ioana și Ioan Marta -, care s-au întors acasă cu două medalii. Junioarele A de la CS Marta au devenit campioane naționale după ce au învins în finală, cu 2-0, Clubul Sportiv Școlar Viitorul Cluj-Napoca. Reprezentantele celor două grupări s-a întâlnit și în finala Junioarelor B. Clujencele și-au adjudecat titlul după ce s-au impus, la mare luptă, în urma executării aruncărilor de departajare.
Băimărencele au fost recompensate şi cu trei premii individuale. Marina Dumanska, sora internaționalei Yulyia Dumanska, a fost considerată cel mai bun portar la Junioare A, Alina Leș a fost desemnată MVP-ul turneului la Junioare B, iar Andreea Mici a câștigat titlul de golgheter la Junioare B.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.