S-au certat şi au apelat 112!

0
52

Sâmbătă, 28 septembrie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, însoţiţi de câinele de intervenţie şi patrulare Vis, s-au deplasat pe strada Aleea Neptun, din Baia Mare, pregătiţi să intervină la un scandal semnalat printr-un apel 112.
Ajunşi în imobil, poliţiştii au identificat apelanta, o femeie, de 52 de ani, şi pe soţul acesteia, în vârstă de 41 de ani, care ar fi provocat scandalul. Pe podea se aflau mai multe pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, netimbrate în România.
Conflictul a fost aplanat, însă toate ţigările de contrabandă găsite în apartament, respectiv 383 pachete, au fost ridicate în vederea confiscării. Totodată, a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.


Arestaţi preventiv şi cercetaţi pentru lipsire de libertate

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Baia Mare au identificat două persoane, la scurt timp după ce au forţat o tânără să urce în autoturism şi au plecat. Ambii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi ulterior arestaţi preventiv.
În urma investigațiilor efectuate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii au depistat, identificat şi reţinut pentru 24 de ore un tânăr, de 23 de ani, din Cluj, şi un bărbat, de 31 de ani, din Bistriţa-Năsăud.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au demarat activităţile după ce au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că o femeie, care se afla pe B-dul Independenţei, a fost forţată să intre într-o maşină, care a plecat. Autoturismul a fost depistat la scurt timp pe raza oraşului Şomcuta Mare.
Cei doi reţinuţi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale.


Un bărbat a sustras un motoferăstrău în Sighetu Marmaţiei

Conducea o autoutilitară şi avea toate şansele să ajungă departe, însă a fost oprit de poliţişti într-un timp foarte scurt, pe o stradă învecinată. A fost important faptul că persoana vătămată şi-a dat seama rapid că îi lipseşte motoferăstrăul şi a apelat 112.
Mai exact, un bărbat, domiciliat pe strada Valea Hotarului, din Sighetu Marmaţiei, a sesizat poliţia, vineri după-amiază, despre faptul că i-a fost sustras un motoferăstrău, iar autorul se deplasează cu o autoutilitară înspre strada Iapa.
Poliţiştii au observat imediat autoutilitara, au efectuat semnalele regulamentare de oprire, iar la volan a fost identificat un tânăr, de 26 de ani, din municipiu. În vehiculul condus, poliţiştii au găsit motoferăstrăul sustras, care a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.
Totodată, poliţiştii au constatat că tânărul de la volan nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Cu privire la comiterea infracţiunii de furt, partea vătămată a decis să se împace cu autorul, însă tânărul este cercetat pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.