Orașul Seini, premiat la gala Administrație

0
502

În acest an, cea de-a XV-a ediție a tradiționalei gale Administrație.ro, organizată de portalul Administratie.ro și „Oameni și Companii”, în parteneriat cu Agenția Națională a Funcționarilor Publici, Institutul Național de Administrație, s-a desfășurat la Cluj-Napoca.
Evenimentul a atras reprezentanți ai administrației publice centrale și locale și ai mediului de afaceri. Au fost premiate cele mai importante proiecte derulate în acest an de către instituțiile administrației publice locale. Jurizarea a revenit echipei redacționale a portalului Administratie.ro, împreună cu personalități reprezentative din cadrul instituțiilor administrației publice și al mediului universitar.

Gabriela Tulbure

Orașul Seini, reprezentat de viceprimarul Octavian Bodea, a fost premiat pentru proiectul de dezvoltare a serviciilor sociale: Centrul de zi pentru copii „Prichindeii Seiniului”.
Gala a fost precedată de Seminarul de management modern în administrație, în cadrul căruia au fost prezentate cele mai inovative sisteme inteligente pentru o administrație digitală.
„Îmi doresc ca anul viitor să implementăm și în orașul nostru o parte dintre aceste soluții, pentru a aduce cetățenii mai aproape de administrație și administrația mai aproape de cetățeni” – a declarat primarul Gabriela TULBURE.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.