Consiliul Județean Maramureș • Bani suplimentari pentru spitalele băimărene

0
28

Luni, 29 iunie, aleșii județeni s-au reunit în sistem videoconferință, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Maramureș.
Aleșii județeni au aprobat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al creditelor interne prin diminuarea veniturilor și a cheltuielilor cu suma de 54.789,44 mii lei, precum și rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al instituțiilor publice și al activităților finanțate din venituri proprii și subvenții sau finanțate integral din venituri proprii pe anul 2020, prin majorarea veniturilor și a cheltuielilor cu suma de 3.334,71 mii lei.
În ce privește rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al instituțiilor din subordine, Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare a solicitat rectificarea pozitivă a bugetului cu suma de 1.038,50 mii lei, reprezentând „Venituri din contracte încheiate cu DSP din sumele alocate de la bugetul de stat” și „Sume alocate pentru stimulentul de risc”.
De asemenea, bugetul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare a fost rectificat pozitiv cu suma de 2.296,21 mii lei. Aleșii județeni au aprobat repartizarea a 500 mii lei pentru primăria Ulmeni, care se confruntă cu mari probleme financiare. Apoi, au aprobat cuantumul cotizației CJ Maramureș către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ADI – Maramureș, în sumă de 250 mii lei
S-a aprobat și Monografia economico-militară a județului Maramureș, care se întocmește o dată la 4 ani și se actualizează anual. S-a modificat de asemenea și bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2020 al S.C. Drumuri și Poduri Maramureș S.A., prin diminuarea cu suma de 91 mii lei. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.