CS Minaur Baia Mare a pierdut barajul de promovare în Liga a II-a!

0
406

ACS Recea a intrat în eşalonul superior
Recea va avea o echipă în Liga a II-a la fotbal, pentru prima dată în istoria comunei. Formaţia ACS Recea a câștigat dramatic barajul pentru promovare cu CS Minaur Baia Mare, după executarea loviturilor de departajare, de la 11 metri.
Astfel, pe modernul stadion din Recea a avut loc, duminică, returul barajului de promovare dintre ACS Comun Recea şi Minaur Baia Mare. În tur au câştigat băimărenii cu 2-1. Meciul a fost unul frumos, disputat, în care ambele echipe şi-au dorit cu ardoare victoria. Gazdele au deschis repede scorul, prin Alexandru Mărieş, în min.11, scor la care echipa din Recea era promovată în liga a II-a. Minaur a egalat însă în min. 32, prin Paul Batin, după o lovitură de la 11 metri, acordată de arbitrul FIFA, Horaţiu Fesnic (penalty-ul a fost aparat iniţial de portarul Alin Bota, dar mingea a revenit la Batin care a înscris din a doua încercare). În momentul în care toată lumea se pregătea de pauză, în minutul 45+1, fundaşul Gabriel Oiţă înscrie pentru Recea şi scorul devine 2-1, exact cât a fost şi în tur. În repriza a doua au fost câteva ocazii de ambele părţi, dar scorul a rămas nemodificat. Au urmat 2 reprize de prelungiri, în care ambele echipe au fost preocupate de a înscrie golul decisiv, fără efect pe tabela de marcaj. La loviturile de la 11 metri, Recea a fost mai concentrată şi a câştigat cu 4-3, profitând de ratările celor mai experimentaţi jucători de la Minaur: Bud şi Batin. ACS Comuna Recea obţine astfel o performanţă istorică şi promovează în Liga a II-a.
ACS Recea: Bota (cpt.) – Szecui, Oiță, M. Urs (80 Jucan), Potcoavă, Micaș, R. Rus, Chinde, C. Brata (64 Berindea), Teut, Mărieș (68 Balha). Rezerve neutilizate: Răilean – Al. Oltean, Bandula, B. Pașca. Antrenori: Ciprian Danciu și Ovidiu Mic
CS Minaur Baia Mare: Dombradi – Du­ruș (cpt., 86 B. Lemac), Fl. Cordoș, D. Simion, Pamfile, Tutuța (86 Lihet), A. Coroian (68 Piper), Zasavițchi (61 Giurgiu), Hăjmășan (68 Șter), Cr. Bud, P. Batin. Rezerve neutilizate: Gudea – Prunescu. Antrenori: Dorin Toma și Vlad Ungureanu.

Cum s-au marcat golurile
1-0 (min. 11). Alexandru Mărieș a înscris din interiorul careului, speculând o gravă greșeală a portarului Dombradi, care a scăpat mingea din mână.
1-1 (min. 32). Băimărenii au primit o lovitură de la 11 metri, după un fault comis de Romario Rus asupra lui Hăjmășan. A executat Paul Batin, Alin Bota a respins, dar mingea a ajuns tot la atacantul băimărean care a marcat în poarta goală.
2-1 (min. 45). Gabriel Oiță, lăsat nemarcat de fundașii băimăreni, a înscris cu capul de la șase metri, minge fiind centrată din lovitură liberă de Ciprian Brata.

Loviturile de departajare de la 11 m
1-0 gol Secui
1-0 ratare Batin (a trimis mingea în bara transversală)
2-0 gol Potcoavă
2-1 gol B. Lemac
3-1 gol Micaș
3-2 gol Lihet
3-2 ratare Teuț (a apărat Dombradi)
3-3 gol Cordoș
3-3 ratare Bota (a trimis mingea în bară)
3-3 ratare Cr. Bud (a apărat Bota)
4-3 gol Chinde
4-3 ratare Piper (a trimis mingea pe lângă poartă)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.