Curse low-cost cu Blue Air, din 13 septembrie, pe ruta București – Baia Mare și retur

0
218

Șeful administrației județene, Gabriel Zetea, anunță maramureșenii că legătura cu capitala țării, București, va fi tot mai facilă din 13 septembrie.
Compania Blue Air va opera curse regulate pe Aeroportul Internațional Maramureș, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică, ceea ce va permite ca persoanele care au de rezolvat anumite probleme în București să nu mai fie nevoite să meargă 12 ore cu trenul sau 8 ore cu mașina, pe o rută deloc ușoară. Mai mult, deschiderea acestor noi zboruri va permite turiștilor din sudul țării să ajungă mai facil în Maramureș, fiind doar la o oră distanță de acest tărâm de basm care este județul nostru.
„Am mai făcut un pas în operaționalizarea Aeroportului Internațional Maramureș. Din 13 septembrie, Compania Blue Air operează o nouă rută pe traseul București – Baia Mare și retur, patru zile pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică. Biletele pentru zborurile Blue Air între București și Baia Mare și retur pornesc de la de 48 de lei/sens, iar orarul este următorul: ora 20.50 – plecare din București cu aterizare în Baia Mare la ora 21.45; returul Baia Mare – București este programat la ora 22.45, în aceeași seară. Legăm Maramureșul de sudul țării și capitala de Maramureș printr-o cursă aeriană care durează mai puțin de o oră. În urma discuțiilor pe care conducerea executivă a Consiliului Județean Maramureș le-a purtat deja cu Compania Blue Air, operatorul aerian va anunța, în cel mai scurt timp, operarea din Maramureș a unor curse regulate către destinații europene. Am promis, ne ținem de cuvânt!”, a arătat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.