Cristian Lucaci a spus adio arbitrajului

0
68

A venit şi ultimul meci pentru Cristian Lucaci (alias Pando) pe scena secundă a fotbalului românesc, care şi-a luat adio de la această pasiune cu un meci în Cupa României.
A oficiat ca asistent, ce a fost tot timpul, la jocul dintre Ripensia Timişoara – Astra Giurgiu (1-5), ocazie cu care Comisia Centrală a Arbitrilor din cadrul FRF l-a felicitat pentru întreaga carieră. Peste 90 de meciuri a arbitrat Cristian Lucaci la nivelul eşalonului secund, unde a fost promovat în 2012, după ce iniţial a cutreierat stadioanele Ligii 3 timp de şapte ani (din 2005).
Fotbalul a fost dintotdeauna pasiunea lui Cristi, el formându-se ca junior la grupele lui FC Baia Mare. Neavând perspective pentru a face performanţă, băimăreanul nu a spus adio sportului rege, ci s-a axat către arbitraj, de care s-a apucat la vârsta de 20 de ani. Meserie pe care a slujit-o timp de 18 ani, perioadă în care a trecut prin toate etapele. Nu a avut însă şansa să urce la cel mai înalt nivel, cel al Ligii 1, dar indiferent de eşalonul unde s-a aflat, Cristian Lucaci a încercat să aibă prestaţii apreciate, şi de cele mai multe ori a confirmat aşteptările. Cu siguranţă că există o undă de regret că nu a făcut pasul în elita arbitrajului românesc, dar suntem convinşi că este mulţumit de ceea ce a realizat şi mândru în acelaşi timp că a dat totul pentru a se afirma cât mai bine. Nouă nu ne rămâne decât să-l felicităm pentru întreaga lui carieră, dar şi pentru eleganţa cu care ne-a obişnuit tot timpul, urându-i succes pe mai departe în viaţa personală şi profesională.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.