În Ulmeni • Accident produs pe fondul consumului de alcool

0
75

Sâmbătă, polițiștii au identificat un conducător auto care a condus un utilaj agricol în timp ce se afla sub influența alcoolului, cu care a provocat un accident rutier.
În jurul orei 17.10, un utilaj agricol, condus dinspre Remeți pe Someș înspre Ulmeni, s-a răsturnat în afara părții carosabile.
La volan a fost identificat un bărbat, de 46 de ani, din Ulmeni.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la Centrul medical din Ulmeni, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului.

În Moisei
Sub influența alcoolului, fără permis și autoturismul cu numere false

Duminică seara, la ora 20.15, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați despre producerea unui accident în localitatea Moisei.
La fața locului, polițiștii au constatat că un autoturism condus de către un tânăr, de 23 de ani, din Borșa, într-o curbă, a intrat pe sensul opus de mers, a lovit un zid din beton, după care a fost proiectat într-un alt autoturism condus din sens opus de către un tânăr, de 23 ani, din Vișeu de Sus.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, într-un caz rezultatul fiind „zero”, iar în cel de-al doilea caz, rezultatul a fost de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat
În urma impactului, conducătorul auto aflat sub influența alcoolului a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale și pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul aflat la volan sub influența alcoolului nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus de acesta avea plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.