S-au pus în vânzare biletele pentru meciul CS Minaur – Zaglebie Lubin

0
60

Duminică, 9 ianuarie, de la ora 17.00, Sala Sporturilor “Lascăr Pană” din Baia Mare va fi gazda partidei dintre CS Minaur și MKS Zaglebie Lubin, din cadrul primei etape a fazei grupelor (în speță, Grupa B) din EHF European League.
Partida va fi arbitrată de Dragana Jakovljevic și Danijela Sando Kovacevic (Serbia), iar delegat EHF va fi Wassili Fegir (Ucraina).
Prețul unui bilet de intrare este de 50 lei. Tichetele pot fi achiziționate de pe site-ul iabilet.ro, la adresa: https://www.iabilet.ro/bilete-ehf-european-league-cs-minaur-baia-mare-rou-mks-zaglebie-lubin-pol-70239/
De asemenea, se pot cumpăra bilete de la sediul clubului de la Sala Sporturilor (în lateral), de miercuri până vineri, între orele 9.00-14.00 sau în ziua meciului, duminică, 9 ianuarie, între orele 15.00-17.00.
CS Minaur Baia Mare face parte din Grupa B a EHF European League, unde au mai fost repartizate Les Neptunes de Nantes (Franța), MKS Zaglebie Lubin (Polonia) și SG BBM Bietigheim (Germania). Informație furnizată de csminaur.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.