Lorena și Maria Chișcasa, argint la CN Școlar

0
56

Gimnastele de la LPS Baia Mare au reușit să obțină medalia de argint în concursul senioarelor, în cadrul Campionatului Național Şcolar, organizat la Timișoara în perioada 27-29 mai. Surorile Maria și Lorena Chișcasa au format echipa de senioare, care pe lângă argintul de la echipe au mai obținut:
• Lorena – loc 2 minge, 4 individual compus, 5 cerc, 4 măciuci și 6 la panglică; Maria – loc 2 la exercițiul cu măciuci, loc 3 la panglică, loc 3 la individual compus și loc 4 la minge.
Alături de ele, cele mai mici gimnaste, în vârstă de 8 ani, au fost foarte aproape de podium, Crina Chibelean s-a clasat pe locul 4 și Rebeca Talpoș s-a plasat pe locul 6.
Valeria Babalica, sportiva din Odessa care se pregătește alături de sportivele de la LPS Baia Mare, a avut o evoluție foarte bună, situându-se pe locul 6 la exercițiul cu măciuci și pe 7 la individual compus.
Felicitări antrenoarelor și sportivelor care au reușit să depășească pauza impusă de pandemie și s-au întors pe covorul de concurs cu mare dor de competiție. Informații furnizate de prof. Ileana Iakab.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.