Popice, săli de jocuri şi fitness, în viitorul centru recreaţional din Târgu Lăpuş!

0
65

Obiectivul de investiții „Centru Recreațional în oraș Târgu Lăpuș, str. Doinei, nr. 15 B” va beneficia de piste de bowling, zonă pentru jocuri de societate şi săli de fitness şi gimnastică. Investiţia este una consistentă: peste un milion de euro, fonduri nerambursabile.
Scopul general al proiectului îl reprezintă realizarea unui centru de activități sportive și recreaționale, astfel încât zona respectivă să fie exploatată la capacitate maximă, dezvoltându-se astfel, atât pe plan social-cultural, cât și economic și turistic. De asemenea, acesta va avea și capacitatea de a stimula socializarea locuitorilor orașului și combinarea în același timp cu activități sportive și recreaționale diversificate. Centrul recreațional propus pe acest amplasament, situat în spatele „Magazinului Mare” va fi o construcție nouă, modernă, la standardele actuale, care să răspundă nevoilor tinerilor din regiune. Principalele funcțiuni prevăzute în această investiție sunt: 4 piste de bowling (popice); zonă pentru activități recreaționale – jocuri de societate; loc de joacă pentru copii; spațiu de relaxare/întâlnire pentru participanții la jocul de bowling; sală de fitness; sală de gimnastică; sală de conferințe/multifuncțională.
Valoarea totală a proiectului este de 5.437.868 lei + TVA, din care 98% reprezintă finanțare prin Programul Operațional Regional – POR (fonduri europene şi guvernamentale nerambursabile) și doar 2% cofinanțare din bugetul local.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.