Noapte de foc pentru pompierii maramureșeni

0
54

4 incendii au izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică în gospodării din Vișeu de Sus, Poienile de sub Munte, Seini și Lăpușel. Flăcările au creat pagube uriașe, iar administrațiile publice locale reamintesc cetățenilor cât de importantă este asigurarea gospodăriilor pentru ca proprietarii să poată fi despăgubiți în cazul unui incendiu.
În Poienile de sub Munte, pompierii civili au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un grajd din localitate și au reușit localizarea flăcărilor până la sosirea echipajelor militare din Vișeu de Sus.
Acoperișul imobilului și o mare cantitate de fân au fost mistuite de flăcări. Cauza izbucnirii focului: un scurtcircuit la instalația electrică a grajdului.
În Lăpușel, o casă de locuit, dar și mai multe anexe gospodărești au fost cuprinse de flăcări. Totul ar fi pornit din camera unde era montată centrala termică. Flăcările au mistuit o parte din acoperișul casei, camera termică și alte anexe gospodărești.
În Seini, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit de pe strada Dealul Soarelui, iar în Vișeu de Sus, militarii au lichidat un foc izbucnit la o casă de locuit de pe strada 1 Mai.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.