3 Simboluri de la sloturi, explicate

0
72

Probabil ai jucat deja sloturi, ești cunoscător, începător sau pur și simplu joci de plăcere, dar cu siguranță ai interacționat cu un anumit factor al acestor jocuri, simbolurile. Știm sigur că ai urmărit ecranele de joc, știi care simboluri plătesc mai bine, știi ce linii de simboluri trebuie să obții pentru a câștiga mai mult și vânezi cu ochii o serie de simboluri mereu când dai rotiri. Cu toate acestea, există și acele simboluri speciale care mereu au funcții diferite și care pornesc funcții speciale, înlocuiesc simboluri sau oferă câștiguri, dar pot chiar lansa și jackpoturi. Despre aceste simboluri discutăm astăzi.

Simbolurile Scatter

Simbolurile Scatter sunt responsabile de mai multe lucruri, acțiuni și beneficii din timpul jocului, dar de cele mai multe ori, ele sunt folosite pentru a porni o funcție suplimentară, care nu are legătură cu cea specială. Simbolurile scatter sunt prezente și în sloturi pe bani reali, dar și în sloturi gratis și de obicei au funcții diferite pentru că și sloturile au tematici diferite și sisteme diferite prin care se acordă premii, câștiguri și se realizează linii câștigătoare. Simbolurile Scatter au fost popularizate datorită funcției lor de a oferi rotiri gratuite. În majoritatea sloturilor clasice, scatter-ul este responsabil pentru lansarea funcției care oferă 10, 20, 50, sau chiar sute de rotiri gratuite în funcție de fiecare slot.

Dar în jocurile moderne și în sloturile care au apărut în perioada recentă, simbolul scatter a devenit mult mai important și este folosit în mai multe categorii de bonusuri, funcții sau oferte. Simbolul Scatter este marcat chiar folosind cuvântul în sine și este ușor de recunoscut deoarece ecranul de joc se comportă diferit atunci când apar aceste simboluri sau când se realizează o linie câștigătoare și una dintre funcții pornește.

Simbolul Wild

Simbolurile Wild sunt responsabile pentru cele mai mari câștiguri care au fost înregistrate vreodată într-un cazino online sau offline. Dacă vezi pe cineva care câștigă un jackpot foarte mare, probabil simbolurile wild au fost implicate, iar aici vom da un exemplu foarte simplu pentru Shining Crown. Toți jucătorii știu că simbolul Wild are o funcție de substituire. Adică este responsabil pentru înlocuirea unuia sau mai multor simboluri de pe ecranul de joc, dacă în urma substituirii se realizează o linie câștigătoare. Astfel, un simbol wild poate să înlocuiască chiar și până la cele mai bune simboluri, cu cele mai mari plăți.

Aceasta este explicația potrivit căreia simbolul wild poate să provoace chiar și declanșarea unui jackpot, deoarece el poate înlocui cele mai bune plătitoare simboluri, oferind un bonus de wild câștigurilor. Simbolurile Wild pot luat diferite forme în funcție de joc sau pot pur și simplu să conțină numele de wild pentru a fi mai ușor de identificat atunci când se află pe ecranul de joc printre celelalte simboluri. În alte sloturi, simbolul Wild este cel care pornește funcția specială principală, dar oferă și o plată în același timp. Totul depinde de fiecare joc în parte și de cum a dorit dezvoltatorul să îl construiască.

Simbolul Bonus

Acolo unde există un simbol bonus special, acesta poate avea foarte multe funcții și cea mai mare probabilitate este ca el să lanseze principala funcție bonus a jocului și prin urmare, cea mai importantă funcție a jocului. Simbolurile bonus pot fi în același timp și scatter, dar și wild. Totul depinde de fiecare joc pe care îl joci și de modul în care și-au dorit dezvoltatorii să programeze modul de joc. Un simbol bonus poate lua orice formă și poate să arate în orice fel posibil. La sloturile cu fructe poți avea simboluri bonus în formă de fructe, iar la tematici de pirați, simbolul bonus poate fi corabie. Limitele sunt foarte permisive și nu există vreo condiție prin care un simbol bonus ar trebui să arate într-un fel sau altul.

Simbolurile bonus sunt cele pe care jucătorii le vânează chiar și pentru câteva sute de minute, mii de rotiri la mize mici, doar pentru speranța că funcția bonus va fi declanșată, banii vor fi recuperați și profitul este suficient de mare pentru a te trimite din nou într-o stare de fericire. Acest lucru este mai mult sau mai puțin sănătos, deci trebuie să fii atent la cât de mult contează pentru tine aceste câștiguri și să joci responsabil.

Concluzie

Este un ocean infinit să vorbim despre simbolurile de la păcănele având în vedere că toate sloturile au simboluri diferite și pentru fiecare slot de fructe, nu trebuie să ai niciodată fructe identice, este posibil să descoperi jocuri cu tematici atât de ciudate încât să te îndrăgostești de ele. Sfatul nostru final este să te asiguri că ai simboluri wild și scatter și să nu te joci la sloturi prea simple.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.