Parteneriat și Prietenie între AFEJI și ASSOC

0
71

AFEJI este una dintre cele mai importante asociații din domeniul serviciilor sociale din Franța, iar acum, la schimbarea de mandat și preluarea funcției de președinte de către Daniel Folluiose și a celei de director general de către Karim Louzani, ASSOC a fost reprezentată de președintele ASSOC, Florian Sălăjeanu.
Acesta le-a mulțumit celor doi pentru buna colaborare, iar lui Daniel Folluiose, fost ministru de stat și primar în Dunkerque, i-a înmânat o diplomă de mulțumire pentru buna colaborare și deschiderea AFEJI.
Adunarea Generală AFEJI a fost un moment de bilanț, dar și de stabilit strategiile viitoare în domeniul serviciilor sociale.
“Între AFEJI şi ASSOC există un parteneriat de lungă durată. Din 2007, ASSOC şi AFEJI au desfăşurat acţiuni comune pentru a oferi condiţii mai bune familiilor de romi din Franţa şi România. De-a lungul anilor, acest parteneriat a fost consolidat prin proiecte Erasmus. Anul acesta, în 18 mai 2023, am semnat şi un Acord de parteneriat, pe care îl considerăm o oportunitate în ce priveşte dezvoltarea strategiei ASSOC de dezvoltare a serviciilor sociale în România, de inovare, dar şi de formare a profesioniştilor“ – a declarat Florin Sălăjeanu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.