Începând de azi, Festivalul Interjudețean HORA LA PRISLOP

0
163

Începând de azi, 19 august și mâine, 20 august 2023, voia bună va fi readusă în Pasul Prislop! Festivalul Interjudețean Hora la Prislop promite un program cu multe surprize.
Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, îi îndeamnă atât pe maramureșeni, cât și pe turiștii aflați în județ în această perioadă să se alăture acestui eveniment cu tradiție.
În cadrul acestei ediții a evenimentului, participanții se pot bucura și de alte activități și experiențe inedite cum ar fi: târgul meșterilor populari din județele Maramureș, Suceava și Bistrița-Năsăud, degustare de preparate culinare tradiționale, târgul artizanilor și comercianților, taberele dacice cu ateliere demonstrative și interactive: fierărit, țesut, olărit, gătit în vase – replici din lut, observații astronomice de noapte și de zi și alte activități recreativ-educative organizate cu sprijinul muzeelor și instituțiilor partenere.
Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Maramureș, în parteneriat cu Consiliul Județean Suceava, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Primăria Orașului Borșa. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.