Compania aeriană HiSky recrutează piloți și însoțitori de zbor în Baia Mare

0
62

HiSky, unul dintre principalii operatori aerieni de pe piața din România, anunță lansarea unui amplu proces de recrutare personal de zbor. Compania aeriană deschide câteva zeci de poziții pentru piloți și însoțitori de bord, care se vor alătura echipei companiei, în baza operațională din București.

În cadrul campaniei, pe parcursul lunii septembrie, reprezentanții HiSky vor organiza evenimente în mai multe orașe ale țării. Astfel, aplicanții vor putea susține interviuri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, Baia Mare și Iași. Elementul de noutate pe care această campanie de recrutare îl aduce este reprezentat de nivelul de experiență solicitat. Astfel, pe lângă piloții cu certificări, aflați deja la un nivel profesional avansat, pe care compania îi caută, HiSky își menține promisiunea de a investi în pregătirea profesională și formarea piloților începători. Absolvenții școlilor de aviație, fără un număr semnificativ de ore de zbor, cu sau fără type rating, sunt așteptați să aplice pentru un post care le va asigura formarea de care au nevoie pentru avansarea în carieră. Investiția în formarea personalului este asumată de companie și pentru însoțitorii de bord. Astfel, sunt invitați la interviu și cei care doresc să înceapă o carieră în acest domeniu, chiar dacă nu au mai deținut astfel de poziții anterior sau nu au urmat cursuri de pregătire. După parcurgerea procesului de recrutare, compania le va oferi candidaților selectați, gratuit, toate trainingurile și cursurile de instruire necesare, care vor fi efectuate în cadrul unei școli europene de aviație acreditate.
Primul pas pe care trebuie să îl facă cei care urmăresc ocuparea unui post de pilot sau însoțitor de bord HiSky este să transmită un CV pe adresa: crewapplication@hisky.aero.
Candidații selectați vor fi contactați de reprezentanții companiei pentru programarea unui interviu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.