Agențiile de turism amână vacanțele în Israel

0
61

Pelerinajele și excursiile în Israel au fost suspendate. Agențiile de turism și-au reconfigurat ofertele turistice odată cu izbucnirea conflictului armat din Israel. Managerul unei agenții turistice din Baia Mare, Diana Iluț, a arătat că turiștii pot opta pentru reconfigurarea traseului turistic din Israel spre Iordania, în cazul în care își doresc în continuare să calce în locurile încărcate de spiritualitate din zonă.
Managerul agenției de turism, Diana Iluț, spune că, de regulă, excursiile în Israel se achiziționau în principal din noiembrie până prin martie.
“Abia acum urmează sezonul efectiv de vizită în Israel. Acum urmează o perioadă optimă de vizitare. În această perioadă nu erau atât de mulți turiști, cum e din noiembrie începând sau în proximitatea sărbătorilor de iarnă. În prezent, toate zborurile comerciale sunt suspendate. Probabil că se va prelungi această perioadă, urmează un șir de anulări de zboruri. Vor fi doar zboruri de repatriere. Pentru moment, maramureșenii și-au suspendat vacanțele în Israel. Mai sunt maramureșeni în Israel, majoritatea pe relații familiale, nu turism. Cel puțin o lună, situația va fi tot așa”, a punctat Diana Iluț.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.