Maramureșenii riscă să piardă poziția de play-off

0
1213

Minerul Ocna Dej – CSM Sighetu Marmației 1-0 (0-0)
Seria invincibilă din ultimele trei runde pentru CSM Sighetu Marmației a fost întreruptă în deplasarea de la Minerul Ocna Dej, rezultat favorabil gazdelor, care s-au impus la limită, 1-0 (0-0), unicul gol fiind marcat în minutul 80.
Echipa maramureșeană nu a avut o prestație convingătoare, cu toate că a avut câteva șanse de a marca, inclusiv o bară trecută în contul lui Mansour în prima repriză. Nici gazdele nu au fost mai presus ca joc, însă au marcat după o breșă în defensiva formației antrenate de George Zima. În urma acestui rezultat, CSM Sighet poate ceda locul de play-off dacă Sănătatea Cluj sau/și Victoria Carei își câștigă meciurile din această rundă a 11-a.
Tot vineri s-a mai ju­cat un meci. Lotus Băile Felix a cedat, surprinzător, toate punctele în meciul de acasă cu concitadina Crișul Sântandrei, scor 0-1.
Sâmbătă, de la ora 11, se va juca partida dintre Olimpia MCMXXI Satu Mare și CS Minaur Baia Mare, iar de la ora 14 sunt stabilite alte două jocuri – CSM Victoria Carei – SCM Zalău și CSM Olimpia Satu Mare – Sănătatea Cluj-Napoca.
• CSM Sighetu Marmației: Oneț – Hreniuc, Dunca, Pedro, Razak, Deivid, Mensah, Tomșa, Șofroni, Negruț, Mansour. Rezerve: Mureșan – Zaharia, Mitruscsak, Caba, Urdea, Bor, F. Simion, M. Toma. Giamănu. Antrenor: George Zima.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.