ACS Athletic Târgu Lăpuş, rezultate remarcabile în 2023

0
32

ACS Athletic Târgu Lă­puş a ajuns şi la ora bilanţului privind rezultatele din 2023, de altfel unele remarcabile.
Nicoleta Sasu (F35) a câștigat aur la Campionatele Mondiale de cross-country, 8 km, cu echipa. Competiția a avut loc în Torun (Polonia). De asemenea, a cucerit un argint cu echipa și un bronz individual la Campionatele Europene de alergare montană, 8,8 km uphill, la Adelboden (Elveția).
Artur Mikloș (M50) a cucerit în 2023 titlul național la alergare pe șosea – 10 km (Sibiu) și cel de vicecampion național la cross-country – 8 km (Pitești). De asemenea, Artur s-a clasat pe locul 8 individual și pe locul 4 cu echipa la Campionatele Europene de alergare montană – 8,8 km din Adelboden (Elveția). La Campionatele Mondiale din Torun (Polonia), a terminat cursele pe locul 19 la cross-country și pe 13 la alergare pe șosea – 10 km. Probe individuale. Pe locul 8 s-a clasat maramureșeanul la Campionatele Mondiale de alergare montană de la Madeira la proba 9,2 km uphill și pe locul 10 a 32 km long distance, ambele la individual, respectiv pe locul 4 pe echipe la proba de 32 km long distance.
Ar mai fi de menționat rezultatele obținute de Rodica Hatos (F60) – locul 4 la Campionatele Naționale de alergare pe șosea 10 km (Sibiu) – și de Cătălin Buda (M35) – locul 4 la Campionatele Naționale de cross-country 8 km (Pitești).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.