Mara Beatrice Pop, marea câștigătoare a Miss Universitaria, ediția XIII

0
76

Joi seara, la Teatrul Municipal Baia Mare, a avut loc cea de-a XIII-a ediție a proiectului Miss Universitaria, organizat de Liga Studenților ”Pintea Viteazul”. Tema acestei ediții a fost ,,Hollywood”, purtând publicul printr-o călătorie în timp, începând cu perioada anilor 20, aducându-i în fața cinematografiei din zilele noastre.
Competiția pentru titlul de Miss Universitaria a fost una foarte strânsă și a captat interesul și atenția publicului din sală prin probele la care concurentele au fost supuse, printre care se enumeră: proba de dans, originalitate, cultură generală, proba de teatru și defilarea în rochii de seară, asigurate de către Gia Fashion.
Soliștii, instrumentiștii și corpul de balet al Teatrului Municipal Baia Mare au oferit momente surpriză, astfel transformând seara evenimentului în una de neuitat! Organizatorii doresc să le mulțumească pentru tot devotamentul de care au dat dovadă: Band Teatru Municipal Baia Mare, Romeo Cornelius, Dorin Griguță, Ema Dumitran, Răzvan Pașca, echipa de balet al Teatrului Municipal Baia Mare, întreg personalului teatrului, cât și actorilor Andrei Han și Alex Macavei.
Astfel, titlul de Miss Universitaria a fost câș­tigat de către Mara Beatrice POP, cucerind atât publicul, cât și juriul, care în cadrul concursului a evaluat într-o manieră obiectivă creativitatea, originalitatea, inteligența și, nu în ultimul rând, frumusețea participantelor.
Miss Originalitate a fost adjudecat de către Denisa GRĂDINARIU, iar titlul de Miss Popularitate de către Coralia BENEA.
Seara a continuat cu o petrecere la Club Pasha, unde invitatul special a fost YNY Sebi și a asigurat o atmosferă energizantă, prin care organizatorii Miss Universitaria s-au bucurat de reușita spectacolului, iar participanții evenimentului, și nu numai, au făcut ca seara să fie una de neuitat.
Pe această cale, Liga Studenților ”Pintea Viteazul” dorește să le mulțumească celor care au luat parte la acest eveniment deosebit și au demonstrat, din nou, că: ORICE E POSIBIL!
Acest eveniment a fost organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș și Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș (OMD MM) și realizat cu sprijinul: Teatrul Municipal Baia Mare, Visit Maramureș, Sfara Tours, ESA MedSkin, Ghaya Beauty Shape, Gia Fa­shion, Galactic Dance, Seven Studio, Kaira Models, Student Travel, Restaurant Centro, Do­com, Dru Relax, Temple Gym, Delir Events, Smart Construct Urban, Avon, Nom Studio, Crama Oprisor, Florăria Laura, Butoiașul cu Bere, Mazo Coffee.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.