Bregenz Handball, adversarul Minaurului din sferturi

0
126

Marți, la sediul Federației Europene de Handbal, s-au tras la sorți jocurile din sferturile de finală ale EHF European Cup la handbal masculin. În urma tragerii, CS Minaur Baia Mare va evolua împotriva austriecilor de la Bregenz Handball.
Primul meci se va desfășura în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” în 23/24 martie, iar returul o săptămână mai târziu, în 30/31 martie.
În optimile de finală, CS Minaur a eliminat pe RK Vogosca din Bosnia-Herțegovina (36-26 și 34-25), iar Bregenz Handball a trecut, într-o dublă austriacă, de Forthof UHK Krems (26-26 și 33-30).

Programul sferturilor de finală:

• Olympiacos SFP (Grecia) – MRK Krka (Slovenia) – 1
• FTC-Green Collect (Ungaria) – Tatran Preșov (Slovacia) – 2
• Steaua București (România) – Valur (Islanda) – 3
• CS Minaur Baia Mare (România) – Bregenz Handball (Austria) – 4.

Totodată, European Handball Federation a planificat și programul jocurilor din semifinale. În cazul unei calificări în penultimul act, CS Minaur Baia Mare va întâlni câștigătoarea dintre Steaua București și Valur, maramureșenii urmând să evolueze în deplasare primul joc.
Semifinalele se vor desfășura în 20/21 aprilie (turul) și 27/28 aprilie (returul): Învingătoare meciul 2 – Învingătoare meciul 1; Învingătoare meciul 3 – Învingătoare meciul 4.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.