La Desești Joc de Mărțișor, pentru Satul Copilăriei

0
230

Duminică, 3 martie, de la ora 18, la Căminul cultural de la Desești are loc Jocul de Mărțișor, eveniment caritabil pentru Satul Copilăriei, un proiect social ambițios, care își propune să construiască un sat maramureșean tradițional. În care copiii din medii defavorizate vor putea experimenta bucuria copilăriei, vor învăța meșteșuguri uitate și vor găsi sprijin și îndrumare.
Jocul de mărțișor este o ocazie unică de a contribui la această cauză nobilă și de a face o diferență reală în viața copiilor. Participarea la eveniment, prin donații, va permite finalizarea construcției satului și va oferi copiilor o șansă la un viitor mai bun.
Jocul de Mărțișor și Coconii Deseștiului îi vor avea alături pe Maria Mihali și Grupul Iza, care vor crea, împreună, o seară plină de muzică tradițională și voie bună. Pe lângă donații, puteți achiziționa o pictură din expoziția “Măiastră cu flori, pentru Satul Copilăriei”. Un proiect care are nevoie de ajutor și de voluntari, în taberele de lucru, pentru a deveni realitate. Fiecare gest contează, fie că este vorba de o donație, de participarea la eveniment, de achiziția unei picturi, sau activarea ca voluntar în cadrul serviciului social.
Vă așteptăm cu drag la Jocul de Mărțișor! Împreună, construim Satul Copilăriei!
Pr. Ioan ARDELEAN,
Parohia ortodoxă Desești

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.