Reținut pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire

0
25

Polițiștii din Șomcuta Mare au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.
În fapt, în data de 2 martie, polițiștii au fost solicitați de către un tânăr, de 23 de ani, din Pribilești, să intervină pentru aplanarea unui conflict produs în Mogoșești.
La fața locului, polițiștii au stabilit că tânărul, de 23 de ani, în timp ce se afla în autoturismul său, din cauza imposibilității de a pătrunde în parcarea unui imobil i-ar fi solicitat conducătorului unui atelaj hipo să îi permită accesul. Ulterior, una dintre persoanele aflate în atelaj l-ar fi agresat fizic și i-ar fi distrus autoturismul.
Bărbatul acuzat de agresiune a fost depus în arestul Poliției.

În zona Lăpuș • Amenzi și lemne confiscate

Polițiștii din Târgu Lăpuș și Suciu de Sus au acționat pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilicite care se comit la regimul silvic și în urma neregulilor constatate s-au confiscat 21,11 metri cubi de lemn, în valoare totală de aproximativ 5.000 lei.
Polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară, încărcată cu material lemnos, din specia fag, constatând că nu există documente privind legalitatea transportului, respectiv aviz de însoțire a materialului lemnos. Cu sprijinul lucrătorilor silvici, s-a inventariat materialul lemnos și a rezultat 12,37 mc, în valoare de peste 3.000 lei. Autoutilitara a fost indisponibilizată, iar materialul lemnos a fost dat în custodie organelor silvice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.