MaraMedica: 14 – 16 martie

0
38

A XIX-a ediție a manifestării științifice și expoziționale “MaraMedica” se va deschide oficial joi, 14 martie, ora 10, în Sala de Conferințe a Bibliotecii Județene “Petre Dulfu” Baia Mare. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș în parteneriat cu Colegiul Medicilor Maramureș.
„MaraMedica” – acțiune dedicată domeniului medical – se va desfășura pe două componente: științifică și expozițională. Componenta științifică este creditată cu 30 ore EMC și este gestionată de Colegiul Medicilor Maramureș în vreme ce componenta expozițională este organizată de Camera de Comerț și Industrie Maramureș.

Expoziția în salonul artelor

Componenta expozițională a manifestării MaraMedica, organizată în Salonul Artelor, va aduce în atenția publicului interesat tehnologii digitale și soluții moderne care răspund provocărilor medicinei generale.
Ca la fiecare manifestare expozițională dedicată acestui domeniu sunt invitați să participe producători și distribuitori de echipamente, aparatură și instrumente pentru cabinete medicale, importatori de consumabile necesare în desfășurarea activității medicinei generale, prestatori de servicii specializate, antreprenori sau chiar dezvoltatori de tehnologii pentru industria medicală și farmaceutică.
Până în prezent s-au înscris companii din Maramureș, București, Brașov și Olt, care vor promova dispozitive medicale / aparatură medicală, consumabile / instrumente medicale, servicii medicale oferite de clinici, respectiv oferte bancare.
Program de vizitare, cu intrare liberă: 14 – 15 martie (joi și vineri), în intervalul orar 10 – 19, 16 martie (sâmbătă) 9 – 13.

Componenta științifică – creditată EMC

Manifestarea științifică va include sesiuni de curs, prezentări de lucrări originale și conferințe pe domenii medicale variate, de actualitate și larg interes pentru lumea medicală și are menirea de a reuni pentru un dialog constructiv practicieni, cercetători, cadre didactice, producători din sistemul de sănătate.
Sesiunile de comunicări se vor desfășura în sălile de ședințe ale Bibliotecii Județene și vor fi dedicate domeniilor: chirurgie plastică, pneumologie, cardiologie, gastroenterologie, pediatrie, medicină fizică și reabilitare, hematologie, chirurgie, oncologie, neonatologie, ima­gistică medicală.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.