Lucrări de reparații urgentate pe două tronsoane de drum județean

0
108

Consilierii maramureșeni au aprobat indicatorii tehnico-economici în cazul a două proiecte ce vizează intervenții urgente pe drumurile județene din Bocicoiu Mare și Dumbrăvița.
În Bocicoiu Mare se impun reparații urgente, altfel localitatea riscă să rămână izolată din cauza unei alunecări de teren. Drumarii maramureșeni se grăbesc să intervină și pe drumul județean din Dumbrăvița.
„Am convocat această ședință deoarece avem două tronsoane de drum pentru care trebuie aprobați de urgență indicatorii tehnico-economici. Este vorba despre Bocicoiu Mare unde drumul a alunecat spre calea ferată, există riscul de izolare a localității și de blocare a traficului feroviar în zonă. Am pus în bugetul județului resursele financiare necesare pentru a putea interveni de urgență atât pe reabilitarea drumului, cât și pentru consolidările malurilor, astfel încât să nu existe nicio problemă. Avem și drumul de la Dumbrăvița pentru care am finalizat documentația tehnico-economică și care trebuie aprobată” – a spus șeful administrației maramureșene, Ionel Bogdan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.