Doi ani de la inaugurarea Centrului de zi pentru persoane cu dizabilități Bujorului

0
45

Centrul de zi pentru persoane cu dizabilități Bujorului Baia Mare, din cadrul DGASPC Maramureș, a sărbătorit doi ani de la inaugurarea centrului prin momente de bucurie și recunoștință pentru fiecare etapă parcursă în această călătorie incredibilă, într-un spațiu cald și primitor creat pentru tinerii cu nevoi speciale, unde fiecare persoană se simte acceptată și valorizată.
De la eveniment nu au lipsit momentele speciale, dar nici muzica, jocul și buna dispoziție. Tinerii care frecventează Centrul de zi Bujorului au avut ocazia să își aducă aminte, alături de colegi din alte centre care funcționează în subordinea instituției, de momente frumoase la care au participat împreună de-a lungul timpului.
În ultimii doi ani, în cadrul centrului de zi s-au organizat activități diverse în vederea educării și socializării adulților cu dizabilități care nu sunt integrați în comunitate, nu mai frecventează nicio formă de învăță­mânt și nu au capacitatea și pregătirea profesională necesară pentru a-și găsi un loc de muncă, prin dobândirea de noi abilități, dezvoltarea abilităților motorii fine, creșterea stimei de sine și a încrederii în forțele proprii. Beneficiarii centrului sunt persoane adulte cu dizabilități provenite din locuințele ma­xim protejate pentru persoane adulte cu dizabilități – zona Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.