Se reabilitează DJ 182B Baia Mare – Coaș

0
208

Adrian-Ioan Veștea, ministrul Dezvoltării, a semnat zilele trecute 30 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 377.942.288 lei.
Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează atât modernizarea drumurilor de interes local, cât și înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a stațiilor de epurare.
”Toate aceste proiecte de infrastructură contribuie, în mod echitabil, la asigurarea unor condiții de viață decente și moderne, la crearea de noi locuri de muncă, precum și la o creștere economică și o dezvoltare sustenabilă a tuturor regiunilor”, a precizat ministrul.
Printre administrațiile beneficiare de fonduri se numără şi două din judeţul nostru: Consiliul Județean Maramureș pentru proiectul ”Reabilitare DJ 182B Baia Mare – Coaș” cu suma de 48.435.808 lei și UAT Seini pentru investiția ”Modernizare străzi Viile Apei și Seini”, valoarea totală fiind de 6.772.690 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.