Băimăreanul Florin Vlad concurează azi la Campionatul Mondial, reprezentând SUA

0
522

La Vilnius, în Lituania, are loc – azi şi mâine – Campionatul Mondial de dans sportiv, competiţie la care fiecare ţară participantă este reprezentată de cele mai bune două perechi. Dansând pentru Statele Unite ale Americii, băimăreanul Florin Vlad va evolua alături de partenera sa, Natalia O’Connor.
Cei doi dansează împreună din 2011 şi au reprezentat iniţial România. Din 2013, însă, dată fiind cetăţenia americană a Nataliei, au decis să evolueze pentru SUA. Şi dacă anul trecut titlul de campioni naţionali ai SUA la categoria Under 21 i-a dus la Campionatul Mondial, acolo unde au evoluat până în semifinale, în acest an Florin şi Natalia au devenit vicecampioni naţionali ai SUA la două categorii, Adulţi şi Showdance. Azi vor dansa la Campionatul Mondial din Lituania, cu speranţa unei evoluţii cât mai spectaculoase.
Atunci când sunt în România, cei doi se antrenează la Prodance 2000, clubul la care Florin a debutat în lumea dansului pe când avea 10 ani. În consecinţă, colegii şi antrenorii de la şcoala de dans băimăreană le urează celor doi multă baftă pentru întrecerea de azi!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.