Cupa 1 Iunie, la Fărcaşa

0
399

Circa 50 de copii, elevi în clasele IV-VIII la Şcoala “Lucian Blaga” din Fărcaşa, au format patru echipe care au evoluat în cadrul Cupei 1 Iunie la fotbal.
Locul 1 a fost cucerit de “Lotul Francez”, adică de echipa care a participat – în perioada 12-17 mai – la un turneu internaţional în Franţa, la Gonneville-la-Mallet, acolo unde maramureşenii s-au plasat pe locul 4 din 12 echipe la categoria de vîrstă Under 13. Pe locul 2 la Cupa 1 Iunie din Fărcaşa s-a situat echipa “Speranţa”, urmată pe 3 de “Viitorul”. Locul 4 le-a revenit celor de la “Făgetul”.
Au fost acordate şi premii speciale, Ionuţ Mereucz (“Lotul Francez”) cîştigînd – cu 7 goluri – titlul de golgheter, iar Alexandru Câmpan (“Lotul Francez”) a obţinut titlul de cel mai tehnic jucător. Premiul Fair Play a fost cîştigat de “Făgetul”. Cupe şi medalii au răsplătit cîştigătorii, toţi participanţii (inclusiv suporterii) primind dulciuri. Arbitrajul a fost asigurat de cavaleri ai fluierului din lotul de arbitri al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş (AJFMM), Alexandru Oşan şi Alexandru Baghiu. La competiţie a fost prezent şi Emil Kemenes – preşedinte al Comisiei pentru Copii şi Juniori din cadrul AJFMM.
Cupa 1 Iunie a fost organizată de Primăria Fărcaşa, în colaborare cu Şcoala “Lucian Blaga” din localitate şi sub îndrumarea CS Fărcaşa.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.