Braconaj cercetat de poliţişti

0
395

– trei bărbaţi au fost prinşi  cu un căprior  în portbagajul maşinii –

În urma unui control efectuat în trafic, poliţiştii din Târgu Lăpuş au depistat trei bărbaţi, care transportau cu autoturismul un căprior, împuşcat ilegal. Persoanele identificate sunt cercetate sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.
Luni noaptea, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe DJ 109 F, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe raza oraşului Târgu Lăpuş. Deoarece conducătorul auto nu a oprit la semnalele efectuate, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia. La scurt timp, poliţiştii au identificat şoferul, un bărbat, de 37 de ani, din Dămăcuşeni, şi alţi doi bărbaţi, de 25 şi 42 de ani, ambii din Rogoz, pasageri în autoturism.
În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au găsit o armă de vânătoare şi cinci cartuşe iar în portbagajul maşinii un căprior împuşcat. Din primele verificări efectuate poliţiştii au constatat că animalul a fost împuşcat ilegal pe fondul de vânătoare Coroieni, fără să existe o autorizaţie de vânătoare în acest sens, iar arma era deţinută ilegal.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.