Valentin Ghionea a semnat cu Dinamo

0
81

Campioana României la handbal masculin, CS Dinamo Bucureşti, a anunţat că a perfectat primul său transfer pentru sezonul viitor, 2020-2021, cel al extremei dreapta Valentin Ghionea, potrivit site-ului oficial al clubului.
Internaţionalul român Valentin Ghionea a semnat un contract pe doi ani şi revine în Şoseaua Ştefan cel Mare după o pauză de 13 ani.
”Am mai jucat la Dinamo două sezoane (n.r. în perioada 2005-2007) şi mi-a plăcut acolo. Acum cred că va fi la fel de bine, pentru că aici se doreşte performanţă. În ultimii ani, Dinamo a muncit foarte mult pentru a ajunge la acest nivel, a însemnat un progres important şi pentru handbalul românesc. Mi se pare că lucrurile s-au făcut într-un mod sănătos, au reuşit într-o oarecare măsură, dar eu cred că se poate şi mai mult, să ajungă chiar în primele opt în Europa, orice este posibil acolo, în fazele superioare”, a susţinut Valentin Ghionea (36 ani).
Jucătorul de mâna stângă vine la Dinamo după doi ani petrecuţi la Sporting Lisabona, adversară lui Dinamo în play-off-ul Champions League, în 2019 şi 2020. Valentin Ghionea a fost lansat în handbalul de mare performanţă de Minaur Baia Mare, echipă unde şi-a încheiat junioratul şi unde a debutat şi ca senior.
De asemenea, Dinamo a ajuns la un consens cu alţi trei componenţi pentru prelungirea contractelor, Kamel Alouini, Ante Kuduz şi Mamdouh Shebib.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.