În Sighetu Marmației • Bărbat găsit decedat în spatele unui bloc

0
42

Luni, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați cu privire la faptul că în spatele unui imo­bil situat pe strada Unirii se află o persoană decedată.
La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 55 de ani, din Sighetu Marmației, care se afla decedat pe spațiul verde din spatele imobilului.
Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Sighetu Marmației în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea exactă a cauzei morții.
Polițiștii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Doi bărbați depuși în Penitenciar

Luni, 28 septembrie, polițiștii din Baia Sprie au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Baia Mare.
Mandatul îl privește pe un bărbat, de 37 de ani, din Baia Sprie, care a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la înșelă­ciune în formă continuată.
Și polițiștii din Târgu Lăpuș au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Baia Mare, privind un bărbat, de 50 de ani, din Târgu Lăpuș care a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 5 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de fals.
Ambii au fost depuși în Penitenciarul Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.