În Mireșu Mare • Drumurile neasfaltate, distruse de zăpadă, reparate

2
83

Administrația locală din Mireșu Mare a demarat o acțiune de reparare a drumurilor comunale neasfaltate, distruse în urma precipitațiilor din ultimele luni.
Astfel, acestea vor fi pietruite cu material provenit din cariera primăriei: „Din cauza topirii zăpezii, o parte din drumurile comunale neasfaltate au devenit noroioase și greu practicabile. Pentru remedierea rapidă a situației, acoperim din nou aceste drumuri cu piatră. Anul trecut am folosit piatra scoasă din cariera de la Stejera pentru a face reparații la drumurile neasfaltate. Din păcate, nu am reușit atunci să turnăm și ultimul strat cu o piatră mai dură. Vom căuta soluții tehnice cât mai bune, după măsura fondurilor de care dispunem la bugetul local”, a precizat Ioan Mătieș, primarul comunei Mireșu Mare.

2 COMENTARII

  1. La intrarea in localitatea Danestii Chioarului nu poti sa vezi tabla pe care scrie numele satului de trestie si buruieni, la intrarea in Lucacesti, te intampina un miros pestilențial in apa mare la locul numit Lutarie, ce sta sa-i rastoarne sura la primul locuitor al localitatii, cum intri in partea dreapta, de-a lungul soselei intre Lucacesti si Mires mizerii peste mizerii si haite de caini vagabonzi. De mirosul de la ferma de porci nu mai zicem nimic, doar inchidem geamurile la autoturism. Sa continuu cu drumurile secundare? E mai rau ca pe vremea lui Ilie Cozma! Si unii il tot lauda pe primar si viceprimar, ca fac echipa buna! Despre ce vorbim aici domnilor? Despre incompetenta! Mare!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.