Casele arse în incendiul din Sighetu Marmației, refăcute

0
51

Cele trei case mistuite de flăcări într-un incendiu izbucnit cu câteva săptămâni în urmă în Sighetu Marmației, în urma căruia au rămas fără un acoperiș deasupra capului mai multe persoane, au fost reconstruite. Totul a fost posibil în primul rând datorită oamenilor cu inimă mare care au dat o mână de ajutor la reconstrucție.
Preotul din zonă a fost cel care s-a ocupat de toată acțiunea caritabilă. Și administrația locală a venit de asemenea în sprijinul celor loviți de soartă.
„Am fost pe strada Valea Mare din Sighetu Marmației, acolo unde în urmă cu aproximativ 2 luni a avut loc un incendiu și 3 familii cu 3 copii minori, precum și o persoană cu dizabilități, au rămas fără un acoperiș deasupra capului și toată agoniseala de-o viață a acestora a fost distrusă. M-am bucurat să văd că în scurt timp de la un morman de lucruri arse acum sunt ridicate 3 case, acoperite, au geamuri și uși montate, instalația electrică a fost refăcută și se lucrează la interioare. Toate aceste lucruri au fost realizate prin implicarea părintelui Dan Sidău și a Asociației ”Dăruim și ne dăruim”, dar și a mai multor oameni de bine. Pentru a sprijini aceste familii, din bugetul local al acestui an va fi alocată suma de 20 000 lei”, a precizat viceprimarul Daniela Onița-Ivașcu.
În continuare, oamenii de bine pot ajuta aceste familii, în prag de sărbători, prin intermediul părintelui Dan Sidău. Orice ajutor este binevenit.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.