Corespondență din Bruxelles • Filmul „Moartea… punct sau virgulă”, un nou succes

1
416

Recent, Filmul „Moartea… punct sau virgulă”, realizat de Călin și Corina Terțan, a bifat un nou succes! De data aceasta, la Bruxelles.
Din cauza pandemiei, doar 50 de persoane au avut privilegiul să vizioneze filmul, la Biserica românească Sfânta Parascheva, din capitala Belgiei.
Filmul „Moartea… punct sau virgulă” a participat la Festivalul Internațional „Astra” Si­biu, fiind selecționat pentru finală dintr-un număr de 3.000 de filme înscrise. A fost filmul cu cele mai multe bilete vândute, fiind prezentat ca premieră mondială.
După vizionarea de la Bruxelles, a avut loc o sesiune de întrebări și răspunsuri. Întrebările pertinente și răspunsurile pe înțelesul tuturor au câștigat aprecierile, felicitările și succesul întregului eveniment, organizat de Euro-Mara Events, Bruxelles și Arthis, Casa de Cultură Belgo-Română.
De remarcat că publicul a fost constituit de români din diaspora, unii veniți din Germania sau Olanda. Evenimentul a fost onorat și de doamna Andreea Păstârnac, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Belgia.
Doris UGLAR

1 COMENTARIU

  1. Felicitări Felicitări Felicitări!!!! Toate binecuvântările!!! Felicitări!!! Felicitări Felicitări Felicitări!!!!
    Respect profund și binecuvântări divine!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.