S-a dat start înscrierilor pentru “Miss Universitaria”

0
54

Liga Studenților “Pintea Viteazul” (LSPV) organizează a XII-a ediție a proiectului “Miss Universitaria”, eveniment așteptat cu mare nerăbdare de către studenții Centrului Universitar Nord din Baia Mare.
“Astfel, Liga Studenților “Pintea Viteazul” așteaptă studentele din toți anii de studiu din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare, să se înscrie anul acesta la experiența care le va schimba perspectiva asupra anilor de studenție. Studentele care doresc să-și depășească limitele și să demonstreze lumii de ce sunt în stare se pot înscrie accesând următorul link: https://forms.gle/G9NPPCQc87o1Tg718, până în data de 23 octombrie”, anunță Dragoș Bora, președinte LSPV.
Preselecțiile vor avea loc luni, 24 octombrie, începând cu ora 18, la sediul LSPV (str. Victoriei 76, cămin 3, sala A). Dintre toate candidatele, vor fi alese 10 studente care vor concura pentru titlul de Miss Universitaria 2022.
Miss Universitaria este un proiect de tradiție marca LSPV care își propune să aducă în fața studenților cele mai frumoase, inteligente și originale fete din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.