Copiii de la Grădiniţa 25 Baia Mare au făcut cadouri bunicilor din Baia Sprie

0
606

În postul Crăciunului, tot mai mulţi sunt semenii noştri care se gândesc să facă o bucurie celor nevoiaşi. Printre primii care au făcut acest gest frumos sunt „prichindeii” de la Grădiniţa cu program prelungit nr. 25 Baia Mare, director prof. Cristina Rodica Şandor.
Ajutaţi de cadrele didactice şi de părinţi, au adunat legume şi fructe pe care le-au dăruit bătrânilor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Baia Sprie. Activitatea face parte din strategia naţională de acţiune comunitară în cadrul proiectului „De mici învăţăm să dăruim”. Sunt implicate un număr de 14 cadre didactice şi 180 de copii, împreună cu părinţii acestora. Proiectul a fost lansat în luna octombrie, continuând în noiembrie cu „Săptămâna legumelor şi fructelor”, în decembrie cu „Crăciunul pentru toţi”, iar anul viitor, în martie, cu „Zâmbete şi bucurie”, în aprilie „Toţi împreună”, iar în mai se va face evaluarea proiectului.
Scopul acestuia este de a încuraja şi implica preşcolarii şi părinţii în activităţi de voluntariat derulate în scop umanitar, susţinerea procesului de incluziune socială a persoanelor aflate în dificultate, precum şi combaterea abandonului şcolar. „Copiii şi părinţii acestora, colegii mei, cadre didactice din cadrul grădiniţei au răspuns pozitiv, mobilizându-se exemplar pentru reuşita acestei acţiuni. Îi felicit pentru tot ce au făcut şi sunt sigură că vom colabora pe mai departe pentru a face bucurii celor nevoiaşi” – a spus directoarea Cristina Rodica Şandor.
Bătrânii şi conducerea unităţii de asistenţă socială din Baia Sprie mulţumesc tuturor pentru darurile oferite şi îi aşteaptă să revină în Baia Sprie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.